Boy

Donders

”Het personeel staat hier op de eerste plaats”

Aan het woord: Boy, Transportplanner

Mijn naam is Boy, en ik werk sinds een klein jaar bij Versteijnen Logistics. Ik ben planner voor de regio Duitsland, waaronder ook Luxemburg,Oostenrijk, Hongarije en Zwitserland vallen. Daar doen we voor meerdere klanten de distributie.

Ik heb elke dag contact met de chauffeurs en klanten om te zorgen dat iedereen tevreden blijft: dat vind ik het leukste aan mijn functie. Daarbij is elke dag weer anders: steeds ligt er weer een nieuwe puzzel met een deadline op opgelost te worden. Ik krijg veel verantwoordelijkheid, maar tegelijkertijd de tijd en ruimte om me te ontwikkelen binnen Versteijnen.

Uiteindelijk is het sociale gedeelte de reden waarom ik hier ben gaan werken. Versteijnen is namelijk echt een sociale werkgever. Ik werk er nog niet heel lang, bijna een jaar nu, maar ik merk al dat het personeel hier op de eerste plaats staat. Dat zie je terug in het team. Ik heb veel contact met alle afdelingen die dichtbij zitten – de lijntjes zijn kort en het contact is gezellig. We halen koffie voor elkaar, en bestellen broodjes op vrijdag. We zijn, ondanks de verschillende afdelingen, echt een team.