John Lemmens

”Het mooiste van mijn werk? Ik maak iets vanuit niets.”

Aan het woord: John, allround logistiek medewerker

Ik ben John en werk sinds 2018 bij Versteijnen, waar ik bij de afdeling orderpicking ADR zit. Wij zorgen er dus voor dat de klaargezette bestellingen worden ingeladen. Het leukste van deze functie? Ik maak iets vanuit niets. Het moet 100% verzorgd de deur uit, dat is het belangrijkste. Als het maar goed gebeurd, want bij een spill moet de heel hal dicht.

Het is fijn dat Versteijnen me die verantwoordelijkheid toevertrouwt. Ze hebben met een vast contract aangeboden op mijn 59e, dat laat toch zien dat ze vertrouwen in me hebben. Ik ben nu op m’n plek en probeer het zo goed mogelijk te doen.

Een van de pluspunten aan Versteijnen als werkgever is dat het een familiebedrijf is. Groot, maar te overzien. Het is net als werken bij een beursgenoteerd bedrijf, terwijl je je eigen ‘ik’ in je dagelijkse taken kwijt kunt. Dan voel je dat het een ‘ouderwets’ familiebedrijf is – ze weten je snel te vinden als het nodig is. Misschien is dit wel het bedrijf waar ik werk tot mijn pensioen. Maar daar denk ik nu nog niet aan hoor. Eerst nog aan de slag hier!